A következő napokban felvetek majd néhány témát cikk formájában, melyeket beszélgetésindítónak szántam. Szálljatok be, írjátok le a véleményeteket, gondolkodjunk közösen!
Biztos fel tudnak töltődni kellőképpen fizikálisan és mentálisan is. A normális napjaikban nincsenek amúgy is eléggé izoláltan? Illetve az is foglalkoztat, hogy mennyire hiányzik a felkészülésből a fizikai kontaktus, az edzőmeccsek? Illetve ha karanténban vannak hetekig összezárva, akkor nem lehetne lazítani a szigorításokon?
Ha nincs vírus, kijárhatnak szórakozni, gyakran meg is teszik! Énszerintem NAGYON hiányozhat a felkészülésből.De én legjobban a mentális részére vagyok kíváncsi. Egy ideig pl. rám is inkább pozitív hatást gyakorolt a #maradjotthon, aztán elkezdte elszívni az energiáimat. A kérdés, hogy egy szumóistállóban hány nap alatt jön el ez a váltópont.. :D
Biztos fel tudnak töltődni kellőképpen fizikálisan és mentálisan is. A normális napjaikban nincsenek amúgy is eléggé izoláltan? Illetve az is foglalkoztat, hogy mennyire hiányzik a felkészülésből a fizikai kontaktus, az edzőmeccsek? Illetve ha karanténban vannak hetekig összezárva, akkor nem lehetne lazítani a szigorításokon?